Pallissa per encarar la Copa

El Reus li endossa sis gols al Rivas (6-0), en un partit on els roigs-i-negres han estat els clars dominadors.

Golejada sense miraments del Reus contra el Rivas, en l'últim partit abans de la Copa. En un duel dominat pels de Jordi Garcia, en l'equador del primer temps, Ferran Giménez i Guillem Jansà han obert la llauna pels locals (2-0), i han encarrilat el partit. A pocs segons pel descans, Càndid Ballart ha aturat una directa a Curro Fernández i ha mantingut la porteria a zero.

Festival a la represa

La sentència ha arribat a la segona part. Al minut deu de la segona part, David Gelmà i Maxi Oruste amb dos gols consecutius han liquidat l'enfrontament (4-0). Marc Julià amb un gran ganxo i contraganxo des de la directa ha fet el cinquè, i el mateix Gelmà ha fet l'últim gol del partit (6-0). Golejada, porteria a zero, i sensacions immillorables abans de jugar els quarts de final de la Copa del Rei contra el Barça (divendres, 19:00 h). Amb la victòria, el Reus és cinquè de l'OK Lliga amb 33 punts, a dos del Calafell, quart.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu