Derrota amb honors

El Reus planta cara a l'Sporting i lluita per puntuar a Lisboa fins al final. Ferran Giménez amb un doblet ha estat el golejador del conjunt roig-i-negre.

L'aventura del Reus a la Champions 2023/2024 ha acabat amb derrota al João Rocha de Lisboa. El local Rafa Bessa ha avançat l'Sporting en una jugada on els d'Alejandro Domínguez han tingut un punt de sort (1-0). Una situació que s'ha repetit minuts més tard, quan Nil Viña ha evitat un gol de João Souto des de la falta directa. El portuguès ha controlat un refús que ha impactat en el patí de Ferran Giménez i ha entrat (2-0).

A la segona part, Marc Julià ha perdonat el primer del Reus des de la directa, i segons més tard, Nolito Romero ha fet el tercer de l'Sporting (3-0). Els de Jordi Garcia no han donat el partit per perdut en cap moment, i després que Joan Salvat desaprofités una nova bola aturada, un doblet de Ferran Giménez en qüestió de segons ha permès que els roigs-i-negres tinguessin l'opció de sumar fins al final (3-2), però el marcador no s'ha mogut més. Tot i la derrota, menció especial, novament, per Nil Viña, que ha quallat una gran actuació en una de les pistes més complicades d'Europa.

Centrats en l'OK Lliga... i la Copa

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Un cop acabada la temporada continental, el Reus s'ha de centrar en l'OK Lliga i la Copa. Primer toca la competició domèstica, amb el partit contra el Rivas d'aquest diumenge; i després, a pensar en el torneig del KO, amb el clàssic contra el Barça de divendres vinent al Joan Ortoll de Calafell.