Back to top

El PSC recrimina al govern que les AMPES hagin de pagar la desinfecció de les aules d'extraescolars

Andreu Martín, el portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Reus, demana explicacions i que es rectifiqui immediatament.

Segons Andreu Martín, "l'educació és molt més que el que es fa en horari escolar i l'Ajuntament ha de ser un aliat". El líder dels socialistes a Reus explica que "cal fomentar les extraescolars i no posar-hi traves". El grup municipal del PSC ha registrat una pregunta al govern de la ciutat demanant una justificació de per què aquest curs les AMPES han d’assumir la neteja i desinfecció dels espais on es fan activitats extraescolars.

A més, Martín demana una rectificació de la situació i que l’Ajuntament assumeixi aquesta despesa. Considera un error que les famílies hagin d’assumir les despeses
de desinfecció d’aquests espais i també la responsabilitat de possibles contagis de Covid19. Lamenta que els pares i mares "s’hagin assabentat d’aquesta mesura quan ja estan en marxa les activitats extraescolars, iniciades el passat 5 d’octubre".

De fet, el PSC critica que "un cop més, l’Ajuntament ha pres decisions a l'esquena de les famílies. A més, no ha tingut en compte que n’hi ha moltes que travessen una situació econòmica molt difícil provocada per la pandèmia” i que aquesta decisió posa en perill moltes d’aquestes activitats, que hauran de ser suspeses si l’Ajuntament no tira enrere la mesura. 

Paraules clau:

Notícies relacionades