Punt d'or al Palau

El Reus Deportiu Miró s'emporta un punt valuós del Palau Blaugrana tot i haver-se vist per sota en el marcador fins en tres ocasions. Raúl Marín i Càndid Ballart han estat els més destacats del conjunt ganxet.

Un Barça-Reus sempre és especial. La tensió, tot i que el Palau estava buit, es podia tallar amb un ganivet. El partit ha començat amb un Càndid Ballart encertat, salvant el seu equip de bones ocasions culers. Només Pablo Álvarez al minut 9 i de falta directa ha pogut superar el mur reusenc. La pilota aturada ha arribat després d'una targeta blava -molt protestada per la banqueta- a Àlex Rodríguez.

Reacció ràpida

Quan semblava que el Barça hagués de trencar el partit, una blava a Matías Pascual ha donat una oportunitat d'or al Reus per empatar, però Marc Julià no ha pogut transformar la falta directa. L'error no ha afectat els ganxets, que han aprofitat la superioritat per empatar el partit. Raúl Marín, en estàtic, ha carregat la pala i ha sorprès Egurrola, que només ha vist la pilota per treure-la del fons de la xarxa.

D'altra banda, contínues ocasions blaugranes s'han trobat una vegada i una altra amb Ballart. El Barça ha enviat una pilota al pal, i el Reus ha contestat amb un altre pal, obra de Castro. Una acció dubtosa xiulada per la parella arbitral ha acabat amb penal favorable al Barça, una pena màxima que ha executat a la perfecció João Rodrigues.

Barça - Reus Deportiu Miró

Abans del descans, els de Jordi Garcia han gaudit de diverses oportunitats per empatar l'electrònic, però no han materialitzat les ocasions. Dos a u a la mitja part, partit obert, i el Reus jugant-li de tu al totpoderós Barça.

Ballart i Marín, protagonistes

Ni deu segons ha necessitat l’equip entrenat per Edu Castro per enviar la pilota al pal. En el que ha estat un avís als reusencs del que es trobarien a la segona part: atac i ocasions constants del Barça. El Reus ha tingut dos noms propis: Càndid Ballart i Raúl Marín. Càndid no ha parat d’aturar i Marín, amb un penal perfecte al minut 29, ha tornat a situar l’empat en el marcador.

Al minut 33 ha arribat la desena del Reus. Pablo Àlvarez no ha pogut superar un immens Càndid Ballart, que amb la seva aturada ha mantingut l’empat a dos. Al cap de cinc minuts, el Barça també ha fet la desena, però Egurrola ha salvat el hat-trick de Raúl Marín.

Killer, killer i killer

Amb els dos equips havent fet la desena, ha començat un partit d’onze minuts per decidir el guanyador del clàssic. El Barça no ha parat d’atacar i Càndid ha seguit aturant, però al minut 45, un xut potent de Pablo Àlvarez ha situat el tercer a favor dels locals.

reus banqueta

El Reus s’ha vist obligat a fer una passada endavant en atac i Raúl Marín ha culminat una jugada individual al minut 47 que ha situat l’empat a tres. Ara sí, hat-trick del killer.

Tres minuts i a una de la quinzena

Amb el 3 a 3 el Reus estava a una falta de la quinzena, que hagués provocat una falta directa gairebé letal a favor del Barça. El Reus ha tingut els darrers trenta segons del partit per emportar-se la victòria, però qui ha estat a punt de marcar, ha estat el conjunt local. Per enèsima vegada, un Càndid esplèndid ha aturat l’ocasió del Barça i Bancells ha allunyat la pilota de la porteria reusenca, arribant d'aquesta manera al final del partit.

Partidàs d’hoquei que ha acabat amb un empat a tres i un punt d’or pels homes de Jordi Garcia. Amb aquest resultat, el Reus se situa tercer a l'OK Lliga amb 20 punts. Diumenge vinent els roigs-i-negres jugaran contra el CH Mataró al Palau d’Esports.