Punt de mèrit del CD Riudoms (2-2)

El Riudoms va sumar un punt en la seva visita al camp del Girona, un rival directe per evitar el descens. Les del Baix Camp van tenir l'oportunitat d'emportar-se els tres punts amb una pilota al travesser a pocs minuts pel final del partit. Amb aquest punt, les riudomenques tornen a sumar després de tres jornades.

El Club Deportiu Riudoms va aconseguir trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives que estava arrossegant. Les riudomenques van emportar-se un empat a 2 de Girona, en un duel contra un rival directe per la lluita per evitar el descens

Tres minuts de partit va necessitar el CD Riudoms per avançar-se en el marcador, a través d'un gol de Marta Liria. Però dues accions a pilota aturada favorables a les gironines, una falta directa i un penal, van capgirar el marcador. Núria Llop va marcar per partida doble.

riudoms

FOTOGRAFIES: Girona FC

Lluny de rendir-se, l'equip entrenat per Raúl Lucha va avançar línies a la segona part, i Joana Roig va firmar el 2-2 definitiu. El Riudoms va tenir una ocasió per emportar-se els tres punts en enviar una pilota al travesser a pocs minuts pel final del partit.

Resultat positiu per les del Baix Camp, que tornen a puntuar després de tres partits. Amb aquest empat, les riudomenques segueixen a la dotzena posició de la Primera Nacional, amb 5 punts.