Back to top

Reus acull el Debat Territorial del Congrés d’Educació Pública de Catalunya

La ponència s'ha organitzat sota l’eix de treball “Inclusió i equitat”
noticies

La Xarxa d’Escoles Públiques de Reus ha convocat prop de 150 docents, famílies i representants de l’administració pública per reflexionar sobre la inclusió i l’equitat al Sistema Educatiu Públic.

Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de les mateixes escoles i persones del món educatiu per trobar espais on compartir necessitats, realitats i accions relacionades amb l’educació i establir les bases per fer un canvi de mirada.

Les conclusions dels debats territorials es faran arribar a la Jornada final del Congrés que es celebrarà a Barcelona entre els dies 15 i 16 de maig. La jornada ha servit per respondre preguntes clau com: Què és la inclusió?, Quina qualitat s’oferta des del sistema educatiu per donar-hi resposta?Quina és la implicació de les institucions i municipi? Com es pot avaluar la inclusió?

Diàleg igualitari

A partir d’aquí s’ha iniciat un diàleg igualitari de prop de dues hores i s’han establert les bases per promoure un canvi de mirada per avançar en un nou model del sistema inclusiu.

També ha servit per compartir experiències i opinions i afavorir la xarxa entre els centres educatius públics de la ciutat i comarca.

Notícies relacionades