Back to top

El Reus Deportiu Miró juga el penúltim partit d'OK Lliga al Palau d'Esports

Ho farà contra el Club Hoquei Lloret en jornada unificada aquest dissabte a 20.00 h.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu Miró

La penúltima jornada de l'OK Lliga es disputa aquest cap de setmana i el Reus Deportiu Miró rep al Club Hoquei Lloret Vila Esportiva al Palau d'Esports en jornada unificada a les 20.00 h.

El Lloret, abocat al "play-off" pel descens

Un rival que se situa penúltim a la classificació amb només 15 punts i que lluitarà per fugir del play-off de descens que juguen els quatre últims classificats de la competició domèstica, una fita pràcticament impossible, però que depèn d'ells mateixos.

Els roig-i-negres, d'altra banda, segueixen quarts després de la victòria contra l'Igualada Rigat HC i el Club Patí Vic amb 44 punts, dos menys que el Noia Freixenet, qui s'enfronta als igualadins en la tarda de dissabte.

El Coronavirus afecta l'hoquei patins

Última oportunitat doncs per establir les posicions definitives de cara als play-offs, que començaran, si el calendari es manté, a meitats del mes d'abril.

La problemàtica del Coronavirus ha provocat la suspensió de totes les competicions europees, incloent-hi la Lliga Europea. El Reus havia de lluitar per assolir la primera posició del Grup A de la fase de grups en Copa Continental contra l'Amatori Wasken Lodi el dia 14 de març, però el partit al Palau d'Esports ha quedat ajornat.

Es desconeix encara quan es reprendran les cites i si això afectarà la planificació de la resta de partits d'aquesta temporada 2019-2020.

Notícies relacionades