El Reus FCR no aixeca el cap

L'equip de Marc Carrasco s'ha vist superat per l'Olot, líder de la Tercera Federació, i els reusencs encadenen sis partits consecutius sense sumar la victòria.

La visita del líder no era la millor opció per recuperar el camí de la victòria, però el Reus ha tingut la primera oportunitat clara per fer el primer. Al minut tres, Hugo Toivonen ha rematat una centrada de Dani Argilaga al costat de la porteria visitant. Poc després, l'Olot ha avisat amb un xut desviat, i al 23, Marc Mas ha fet el primer (0-1). Els de la Garrotxa han tingut opcions per sentenciar el duel abans del descans, però Verdejo ha aturat un u contra u del mateix Mas i el davanter també ha enviat una oportunitat fora.

A la segona part, Ricardo Vaz ha tingut dues ocasions per fer l'empat, però el gol l'ha tornat a fer el conjunt de Pedro Dólera. Joan Maynau ha fet el segon al minut 77 (0-2). Sisè partit consecutiu sense guanyar pel Reus, que se situa en terra de ningú a la novena plaça de la classificació amb 37 punts. Aquesta setmana, els roigs-i-negres visiten el camp del Prat, cinquè classificat amb 43 punts i primer equip que jugaria el play-off d'ascens a la Segona Federació.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero