Back to top

Roben 600 euros de la farmàcia Monteverde del Mercadal

El modus operandi ha estat exactament el mateix que en els últims robatoris patits en el darrer mes en dues botigues del carrer de la Galera.
Farmàcia Monteverde

Malgrat l'ordre de confinament vigent per la crisi del coronavirus, la popular farmàcia Monteverde que fa cantonada a la plaça del Mercadal ha patit un robatori aquest dimarts a la nit. Concretament, els lladres han forçat la persiana i s'han emportat 600 euros.

Onada de robatoris al carrer de la Galera

Una manera d'actuar molt similar a la dels robatoris que han tingut lloc en el darrer mes al carrer de la Galera. Fa una setmana, van entrar a robar per segon cop en menys de set dies a la perfumeria ecològica Daffos, forçant la persiana i robant-ne el calaix amb diners. Anteriorment a aquests fets, dues setmanes abans també havien entrat a la llenceria Change. En aquest sentit, aquesta zona comercial del centre es troba davant d'una onada de robatoris similar a la que va patir el carrer del Vent en el seu moment.

Carrer de la Galera

Demanen càmeres de videovigilància

Els veïns i comerciants del carrer de la Galera demanen més seguretat i la implantació de càmeres de videovigilància per part de l'Ajuntament tal com es va fer en el seu moment al carrer del Vent que gràcies a aquest sistema de càmeres, ha reduït considerablement els furts en els seus establiments. Fonts dels Mossos d'Esquadra detallen que han obert una investigació per esclarir els diversos fets succeïts a la zona.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades