Back to top

El sector del turisme es veurà afectat pel brot de coronavirus al Segrià

Aquest dissabte, la Generalitat ha pres la decisió de confinar la comarca del Segrià, a la demarcació de Lleida, davant un nou brot de coranavirus.
Xavier Guardià, portaveu de la FEHT

Els nous brots a la comarca del Segrià han obligat a confinar a més de 200.000 persones. Aquestes mesures de prevenció tenen una incidència directa en la temporada turística.

De fet, Lleida és un dels mercats més importants, juntament, amb tota la conca de l'Ebre, tal com assegura el portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme (FEHT) de Tarragona, Xavier Guardià. 

Un sotrac important només dues setmanes després de l'obertura de fronteres i l'inici, oficial, de la temporada d'estiu. Per aquest motiu, són molts els empresaris del sector que asseguren que els surt més a compte mantenir la persiana abaixada que obrir les portes dels establiments.

El sector espera impacient la reobertura de Port Aventura

La reobertura de Port Aventura aquest dimecres, 8 de juliol, és un bri d'esperança. Des de la FEHT esperen que la gent s'animi a mesura que avanci l'estiu. Actualment, i segons assegura Guardià, les reserves estan sota mínims i els hotelers ja treballen en un escenari en el qual tots els mesos de la temporada mantinguin la mateixa ocupació que un mes de maig habitual. 

Paraules clau:

Notícies relacionades