Back to top

El TEDxReus manté l'excel·lència tot i el canvi de format

Canvi de format en la 8a. edició del TEDxReus per la pandèmia. S'ha fet online i més breu. Prop de 300 persones s'han inscrit per poder viure l'esdeveniment en directe.

Mantenir el TEDxReus i adaptar-lo a la situació de pandèmia ha estat el principal repte d'aquesta vuitena edició. L'esdeveniment s'ha fet en directe, des del Gaudí Centre, i s'ha pogut seguir online. Però ha combinat la presencialitat amb col•laboracions telemàtiques i càpsules ja enregistrades. Aquest format telemàtic, sense públic assistent, ha estat un hàndicap per a alguns possibles ponents.

Ponències "A contracorrent"

L'esdeveniment ha comptat amb tres ponents de disciplines ben diverses. El físic Josep Maria Martorell, doctor en enginyeria informàtica, i actualment director associat del Barcelona Supercomputing Center, que acull el superordinador Mare Nostrum. La més mediàtica, l'Ada Parellada, que ha parlat de la seva experiència darrere els fogons, i el seu camí emprenedor. I la Mònica Roca, enginyera superior en telecomunicacions, i que compta amb gairebé 10 anys d'experiència a l'Agència Espacial Europea. Totes les ponències han partit d'una premissa, l'aposta per anar "A contracorrent".
El periodista Xavier Grasset ha estat el conductor de l'esdeveniment.

format virtual del ted

Des de l'organització apunten que el format virtual pot haver vingut per quedar-se, i que és possible que en properes edicions s'opti per formats híbrids, que combinin la presencialitat amb la virtualitat. 


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades