Back to top

Torna el RallyRacc Catalunya-Costa Daurada

Després que l'edició del 2020 sortís del calendari del Campionat del Món de Ral·lis, el RallyRacc Catalunya-Costa Daurada torna el pròxim mes d'octubre. El certamen serà la penúltima prova del Mundial, que se celebrarà entre el 14 i el 17 d'octubre. L'itinerari de la prova encara no està definida.

El RallyRacc Catalunya-Costa Daurada torna al calendari del Mundial després de la seva absència el 2020. El sistema de rotació de les proves per introduir nous països al certamen va treure el Ral·li del calendari, però a canvi se'n va assegurar la seva celebració el 2021 i el 2022. La cinquanta-sisena edició del Ral·li es disputarà entre el 14 i el 17 d'octubre, i per setzè any consecutiu, la part central del recorregut se centrarà entre Salou i Port Aventura. Tot i això, la direcció esportiva del RACC encara està treballant en l'itinerari de la penúltima prova del calendari del 2021, que serà íntegrament sobre asfalt.

rally

En la darrera edició del RallyRacc Catalunya-Costa Daurada, el 2019, el belga Thierry Neuville (Hyundai Coupe WRC) va guanyar la prova, seguit de l'estonià Ott Tänak (Toyota Yaris WRC) i Dani Sordo (Hyundai Coupe WRC). El mateix Tänak va ser el campió del Mundial després d'aquesta segona plaça al certamen. El Mundial del 2021 va arrancar amb el Ral·li de Montecarlo que va aconseguir el francès Sébastien Ogier, i d'aquí a dues setmanes comença la segona prova, a Finlàndia. El RallyRacc serà la penúltima prova del 2021, mentre que el Japó tancarà el Campionat del Món de Rallis d'enguany.

Paraules clau:

Notícies relacionades