Back to top

Tres estudiants de Reus guanyen l’ajut a les millors idees emprenedores de la URV

Els estudiants van rebre 6.000 € per tirar endavant el seu projecte de creació d'una empresa basada en la implantació completa del teletreball.

El passat divendres 6 de novembre van sortir els guanyadors de l’ajut a les millors idees emprenedores de la Universitat Rovira i Virgili.

L’empresa Punt, formada per tres estudiants de la URV i veïns de Reus, va rebre la quantitat de 6000 euros per a tirar endavant el seu projecte basat en la implantació completa del teletreball. El projecte d'empresa s'ha basat en un estudi previ de les necessitats financeres d'aquesta i la satisfacció laboral i formació dels treballadors i la implantació d’un sistema de ciberseguretat per a un bon compliment de la llei de protecció de dades.

Els tres estudiants 

Jon Rodríguez Senz, llicenciat en Dret i Relacions Laborals a la URV i iniciador d’aquest projecte, remarca la importància del teletreball en l’actualitat, afirmant que "és una forma de mantenir la productivitat en la situació de pandèmia i fins i tot, augmentar-la".

Pere Oller Matas, estudiant d'Enginyeria Biomèdica a la mateixa universitat i encarregat de la gestió de la ciberseguretat i de l’acondicionament dels llocs de treball, considera que la productivitat del seu projecte d'empresa es mantindrà unint el sector jurídic amb el tecnològic.

En el departament de Markèting hi trobem a Marc Jardí García.

Paraules clau:

Notícies relacionades