Back to top

El govern de Reus culmina els primers cent dies amb discrepàncies internes i més exigència

El balanç de l'arrancada del mandat no ha sigut una bassa d'oli i, sense arribar a patir crisis, s'han produït topades entre els socis de govern

Aquest dimecres l'oposició de Reus assegurava que el govern de la ciutat treballa de manera inconnexa i que hi ha desacords que s'han fet evidents ni que sigui internament. El Mercat del Carrilet ha estat, des del primer dia, la pedra a la sabata. De fet, un dels partits que conformen el govern, Esquerra, ha hagut de cedir a les seves pretensions iniciades el mandat anterior de tancar l'actual ubicació i traslladar-ne l'activitat a la rambla del barri.

El PSC que ara lidera el consistori sempre s'hi va mostrar en contra. El fet que fa dues setmanes es fes una festa de commemoració del 40è aniversari de l'equipament, mesos després de l'efemèride, va tensar les relacions en el si del govern. De fet, no és el primer cop que passa, i fonts consultades per Canal Reus asseguren que l'alcaldessa, Sandra Guaita, ha hagut de quadrar en més d'una ocasió els regidors del seu govern, sobretot els dels seus socis.

Alguns treballadors municipals asseguren, també a aquest mitjà, que s'ha intensificat l'exigència en aquests primers mesos de mandat en relació amb els anteriors. Les picabaralles i discrepàncies internes es gestionen, a hores d'ara, com és habitual en un govern de coalició, mantenint la unitat de cara enfora i escurant les diferències als despatxos.

Paraules clau:

Notícies relacionades