Back to top

Mar i muntanya amb pèsols | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest plat de mar i muntanya amb pèsols? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar plat de mar i muntanya amb pèsols amb el xef Sergi Colom, del restaurant Cambium de Cambrils.

INGREDIENTS

  • Pèsols llàgrima 
  • Calamanxí 
  • Botifarra negra  
  • Coqueta 
  • Reducció de brou de costella 
  • Ceba confitada 

ELABORACIÓ

  1. En una olla en ebullició escaldarem els pèsols.
  2. Fiquem un raig d’oli en una paella amb el foc al màxim i hi marcarem la botifarra negra i la coqueta. Si ho necessitem, podem baixar el foc.  
  3. Retirem la botifarra negra i la coqueta i en el mateix oli hi sofregim la ceba.
  4. Retirem els pèsols del foc i els reservem. 
  5. Netegem el calamanxí i li traiem la ploma i la boca.
  6. Un cop la ceba estigui sofregida, afegim el calamanxí net a la paella i ho remenem constantment. Incorporem els pèsols i abaixem el foc. 
  7. Seguidament, afegim una mica de reducció de brou de costella i pugem al foc. 
  8. Finalment, emplatem els pèsols amb calamanxí de base i per sobre la botifarra i la coqueta.

Paraules clau:

Notícies relacionades