12:17 - 16 abril 2024
Gastromobil
Mar i muntanya amb pèsols | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest plat de mar i muntanya amb pèsols? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar plat de mar i muntanya amb pèsols amb el xef Sergi Colom, del restaurant Cambium de Cambrils.
INGREDIENTS
- Pèsols llàgrima
- Calamanxí
- Botifarra negra
- Coqueta
- Reducció de brou de costella
- Ceba confitada
ELABORACIÓ
- En una olla en ebullició escaldarem els pèsols.
- Fiquem un raig d’oli en una paella amb el foc al màxim i hi marcarem la botifarra negra i la coqueta. Si ho necessitem, podem baixar el foc.
- Retirem la botifarra negra i la coqueta i en el mateix oli hi sofregim la ceba.
- Retirem els pèsols del foc i els reservem.
- Netegem el calamanxí i li traiem la ploma i la boca.
- Un cop la ceba estigui sofregida, afegim el calamanxí net a la paella i ho remenem constantment. Incorporem els pèsols i abaixem el foc.
- Seguidament, afegim una mica de reducció de brou de costella i pugem al foc.
- Finalment, emplatem els pèsols amb calamanxí de base i per sobre la botifarra i la coqueta.