Back to top

Creix la participació a la Fira del Cavall i desborda l'organització

El parc de la Festa ha acollit, un any més, la Fira del Cavall, que enguany celebra la 24a. edició, i que ha registrat un increment de participació d'entre un 20 i un 30%. El certamen, que s'emmarca en la Fira de Sant Jaume de Reus, ha atret les mirades d'un públic, principalment, familiar.
salt d'obstacles a la fira del cavall de Reus

El salt d'obstacles, la doma clàssica o el horseball han estat algunes de les disciplines que han competit durant la 24a. Fira del Cavall de Reus, una fira de referència a Catalunya que s'engloba en la Fira de Sant Jaume, que compta amb 676 anys d'història.

Enguany la Fira del Cavall ha comptat amb més participants que mai, i és que  han crescut en totes les modalitats, i en algunes, fins i tot, la xifra s'ha multiplicat per dos. Això ha obligat l'organització, a mans de l'Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona, ha readaptar espais i horaris.

Tot i que el gruix de l'activitat eqüestre s'ha concentrat aquest cap de setmana, ja durant el cap de setmana passat es va celebrar el Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola.

Una de les novetats de la fira ha estat la introducció d'una nova modalitat, que ha combinat el cavall i la bicicleta, i que ha tingut molta acceptació entre el públic.

La fira s'ha complementat amb espectacles eqüestres i de ball, sopars tradicionals a la fresca, elaborats amb productes de proximitat, activitats per a la canalla, o la tradicional cursa de portadors de sacs d'avellanes.

Paraules clau:

Notícies relacionades