Back to top

Reus vol 'garantir la normalitat' telemàticament

L'Ajuntament posa en marxa el programa Reus@casa amb un centenar d'activitats de diversos àmbits que busquen oferir als ciutadans tots aquells serveis del consistori de forma virtual.
Reusacasa

L'Ajuntament de Reus busca que la crisi del coronavirus i l'emergència sanitària no afecti al calendari i a la vida quotidiana més enllà d'allò estríctictament indispensable, i que passa per no sortir de casa.

Per tot plegat s'ha posat en marxa el programa Reus@casa, un centenar d'activitats que tenen la voluntat d'apropar tota l'activitat diaria de l'Ajuntament a la ciutadania de forma telemàtica. 

La Cultura, una peça clau per afrontar el confinament

Aixi doncs, es buscarà mantenir programació cultural centrada en el calendari bàsic setmanal de l'any a la ciutat. Dilluns amb presentacions de llibres, dimarts amb espectacles al Fortuny, dimecres biblioteques i contes, dijous musues, divendres festes i festivals, i el cap de setmana actuacions al bartrina i espectacles familiars. Tot, telemàticament. 

A més, en l'àmbit cultural, també s'oferiran concerts des dels balcons o una mostra de les tradicions culinàries de la ciutat centrades en les festivitats, com el bou amb arròs o la coca amb cieres. 

Salut, programa transversal

Amb la voluntat de garantir que la salut sigui present en totes les polítiques de l'Ajuntament, també es busca mantenir activitats per a cohesionar les relacions familiars, amb programes com de l'Hora dels Avis, en el qual es plantegen activitats per a la gent gran i els seus nets, o també consells per muntar un hort a casa i menjar més saludable. 

En la mateixa línia, des de la regidoria d'esports es plantegen activitats per fomentar l'activitat física durant aquests dies, en moments en els quals no es pot sortir de casa. La primera és per aquest cap de setmana, la caminada popular del dissabte al matí o a través del programa Activa't de Canal Reus

El Mas Carandell proposarà formació on-line, ampliant la cartera de cursos i joventut, activitats per a joves a través de les xarxes socials. 

Reus acasa

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades