Back to top

L'oli DOP Siurana aposta per la venda en línia

Les mesures actuals per la Covid-19 han tocat de ple tota mena de fires, és per això que en plena campanya d'oli nou, el Consell Regulador de la DOP Siurana ha apostat per la venda en línia del producte.

Davant la negativa de poder celebrar la ja coneguda Fira de l'oli nou DOP Siurana, l'entitat ja es va virtualitzar realitzant, per primera vegada, aquest esdeveniment en línia. Però després d'un mes de l'inici de la campanya de l'oli nou, el Consell Regulador ha apostat de ple per la comercialització per Internet del producte. El director de la DOP Siurana, Antoni Galceran assegura que "el procés de virtualització ha estat complicat i hem fet molta promoció, però a poc a poc està donant els seus fruits".

Beca DOP Siurana

Beca DOP Siurana

També en el marc de la campanya de promoció de l'oli nou, l'entitat ha atorgat dues beques a estudiants de diferents escoles d'hostaleria de Catalunya. Un dels guanyadors ha estat el reusenc Xavi Pàmies de l'Institut Escola d'hostaleria i Turisme de Cambrils. Els jutges han destacat qui la integració que ha fet de l'oli d'oliva verge extra i el territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades