Back to top

A per la vuitena Copa

Els de Jordi Garcia arriben a la cita amb la baixa important de Raül Marín, que continua arrossegant unes molèsties a l'esquena.

Els quarts de final de la Copa del Rei tindran el Deportivo Liceo-Reus Deportiu Virginias com a plat fort de la jornada. Els dos equips arriben a la cita amb l'aspiració d'aconseguir el títol, un trofeu que va aixecar el conjunt gallec el juny passat després de superar el Barça en la final. D'altra banda, el Reus vol trencar la sequera de setze anys sense guanyar el torneig del KO. I ho haurà de fer sense Raül Marín, que encara no ha superat la lesió a l'esquena.

El Liceo de Juan Copa es va imposar al Reus en el partit de l'OK Lliga disputat a Galícia, mentre que el duel jugat a la capital del Baix Camp se'l va emportar el conjunt dirigit per Jordi Garcia. Ambdós equips es coneixen a la perfecció i són conscients que aquesta eliminatòria serà apassionant i complicada a parts iguals.

El rival

El Deportivo Liceo ha acabat segon de l'OK Lliga amb 65 punts, gràcies a un bagatge de 21 victòries, 2 empats i 3 derrotes. El capità Dava Torres (34 gols) i els ex del Reus Jordi Adroher i Àlex Rodríguez (21 dianes) són els màxims golejadors del conjunt gallec, que arriba a la Copa després de fer un bon paper a la Golden Cup.

El Liceo-Reus començarà a partir de les 18 h amb l'arbitratge de Miguel Díaz i Jonathan Sánchez.

Paraules clau:

Notícies relacionades