Back to top

Arrenca el cinema infantil en català a Reus

El cicle CINC (Cinema Infantil en Català) va començar amb totes les entrades exhaurides, abans que el cinema obrís les portes.

El cicle de cinema infantil doblat al català va donar el seu tret de sortida durant la tarda del dijous dia 7 de juliol. Les instal·lacions del cinema AXION ubicades al centre comercial la Fira de Reus han estat l'escenari de la iniciativa que es durà a terme tots els dijous fins al dia 25 d'agost. 

La primera pel·lícula del cicle va permetre la venda de les més de 130 entrades disponibles per 2€, abans que el cinema obrís les portes. "Trash" serà el següent film animat en català que es projectarà el pròxim dia 14 de juliol a dos quarts de set de la tarda. Les treballadores del cinema han afirmat que aviat es podran reservar les entrades a la pàgina web dels Cinemes AXION de Reus.

El festival CINC està organitzat per La Fira, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL de l'àrea de Reus Miquel Ventura) i Reus Cultura. 

Paraules clau:

Notícies relacionades