Back to top

Reus rep amb il·lusió els Patges Reials

Després de saludar els nens i nenes, els patges reials han recorregut el centre de la ciutat en bigues romanes estirades per cavalls, per celebrar la seva arribada a la ciutat.

Tocades les sis de la tarda d'aquest darrer divendres de l'any, els emissaris de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han saludat els nens i nenes de la ciutat de Reus des del balcó de la Casa Rull. Els tres patges, un enviat pel rei Melcior, un pel Gaspar i un pel Baltasar, han volgut dirigir unes paraules als assistents, que han anat acompanyades de música. Han demanat als infants que continuïn portant-se bé, a casa i a l'escola, i els han encoratjat a fer-los arribar les seves cartes.

Seguidament, els tres patges reials, acompanyats dels seus ajudants, han baixat al carrer per poder saludar de prop els nens i nenes, que s'han mostrat molt il·lusionats, i oferir-los caramels. Després, han recorregut el centre de la ciutat en bigues romanes estirades per cavalls, per celebrar la seva arribada a la ciutat.

patges reials

Recollida de cartes a La Palma

A partir del dilluns 2 i fins al dimecres 4 romandran a La Palma per recollir les cartes dels més petits i petites de la ciutat. El recinte obrirà cadascun dels dies a les 9:30h del matí i farà horari continu fins a les 20:30h.

Paraules clau:

Notícies relacionades