Back to top

2.500 persones passen per la quarta edició del Castellvell MusicFest

El festival, que durant 10 dies ha portat diversos estils al municipi, es consolida en la programació d'estiu del Camp de Tarragona complint amb l'objectiu d'atraure visitants d'arreu del territori.

L'edició 2023 del Castellvell Musicfest ha abaixat el teló aquest passat diumenge superant els 2.500 espectadors entre els tretze concerts que durant deu dies han omplert el municipi de diversos estils musicals. Precisament, la varietat d'estils, des del clàssic, fins al folk rock, passant per la lírica, el jazz o la música d'arrel africana, ha estat la característica principal de l'edició d'enguany que pretenia arribar a diversos públics.

Enguany també s'han ofert, per primer cop, tres "Cava Concerts" que han ofert música de cambra en petit format. Des de l'organització es mostren satisfets i asseguren que el festival ja s'ha consolidat en la programació d'estiu del Camp de Tarragona després d'aquestes primeres quatre edicions, especialment complint el doble objectiu de dur música d'alt nivell i qualitat a petits municipis del territori i que aquests siguin pol d'atracció cultural per la població de ciutats de l'entorn.

Paraules clau:

Notícies relacionades