Back to top

50 minuts d'escape room per aturar l'emergència climàtica

La bona rebuda de l'activitat confirma que hi haurà més edicions d'escape rooms de conscienciació a la ciutat.

Un escape room per a conscienciar sobre el respecte pel medi ambient i els efectes del canvi climàtic. Aquesta ha estat la proposta de la regidoria de Medi Ambient de Reus per aquest passat dissabte 20 de novembre. Una activitat que s’ha adreçat a les famílies i, sobretot, als infants d’entre 6 i 16 anys.

El compte enrere s’iniciava dins d’una carpa a la plaça Llibertat. El repte? Aturar les alarmes de l’emergència climàtica en un temps màxim de 50 minuts. El treball es realitzava per equips, que havien de buscar i desxifrar les informacions al voltant de cinc eixos temàtics: l’aire, l’aigua, la terra, la biodiversitat i els residus.

Es tracta d’una de les activitats que s’emmarca dins del pla de sensibilització ambiental dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030. En aquest cas, l’aposta passava per aprofitar la tensió i la urgència que generen les sessions d’escape room, per tal de conscienciar a la ciutadania de la situació en la qual es troba el planeta actualment, en relació amb el problema de l’emergència climàtica.

Canvi Climàtic Escape Room

Hi haurà més edicions

Les 150 places disponibles per a l’activitat van esgotar-se en qüestió de 24 hores, fet que confirma la bona rebuda per part de les famílies de la ciutat. Per aquesta raó, des de la regidoria de Medi Ambient ja es treballa en l’organització de més edicions d’escape rooms de conscienciació gratuïts, amb temàtiques diverses i en espais diferents, després de les festes de Nadal.

Paraules clau:

Notícies relacionades