Back to top

Absolt el veí de Cornudella de Montsant per la protesta antifeixista

Estava acusat dels delictes d'atemptat i lesió lleu a un agent dels Mossos d'Esquadra en una concentració antifeixista el passat mes de gener, durant un acte polític del partit La Renaixença.

El veí de Cornudella de Montsant acusat en una protesta antifeixista ha estat absolt de tots els càrrecs. El Ministeri Fiscal sol·licitava una pena d'un any i nou mesos de presó i una sanció de 1.080 € per delictes d'atemptat i per lesió lleu a un Mosso d'Esquadra. Tot plegat va succeir en una protesta en contra de l'acte polític que el partit La Renaixença va portar a terme a Cornudella el passat mes de gener.

El Mosso d'Esquadra assegurava haver rebut una clatellada per part de l'antifeixista, que havia reconegut per la xarxa social Twitter i havia identificat com a un individu que portava una dessuadora "Sant Pauli", una descripció que no concordaria amb la vestimenta que portava l'acusat el dia de protesta. L'agent, a més, per justificar tres dies de sanació, va aportar un informe mèdic en què no constava cap dada identificativa, ni tan sols el seu TIP.

Ara, el Jutjat Penal núm. 2 de Reus dona la raó a l'acusat i a la seva defensa, desvirtuant la credibilitat de l'agent i absolt l'antifeixista de tots els càrrecs.

Paraules clau:

Notícies relacionades