Back to top

'After Dark' protagonitza el Vermusic

Una altra entrega del Vermusic ha tingut lloc aquest divendres a l'Estació Enològica. En aquesta ocasió els assistents han pogut gaudir de la música de After Dark Trio, una formació que mescla temes de tota la vida d'estils ben diferents amb un toc suau a ritme de jazz.

Els After Dark Trio van ser els encarregats de fer gaudir als assistents de bona música amb temes molt coneguts de diversos artistes però a ritme de jazz, el toc que més caracteritza aquesta formació reusenca.

Rut Anguita és - vocalista After Dark Trio "agafar cançons que ens agraden a nosaltres del món del rock, del pop o del soul i fer versions al nostre estil. Hi ha cançons i rapidament s'identifiquen quines són, però n'hi ha d'altres que potser costa més".

Durant una hora i mitja l'Estació Enològica es va convertir en el millor escenari per gaudir del vespre d'aquest divendres on es van poder sentir versions d'artistes com Amy Winehouse, The Cure o Michael Jackson entre molts altres. Un espectacle que ha començat amb les entrades exhaurides.

Mariela Miranda ha anat a gaudir del concert i explica que "és la primera vegada que venim però ara ja ens interessa el concert de Chicuelo". El seu marit Francesc Muñoz afegeix que "A mi el que m'interessa és el vermut".

Pilar Coca també explica que "nosaltres hem vingut perquè ens fa gràcia veure a la Rut Anguita que la vam veure fa poc al teatre i ara la volíem veure cantant". La seva amiga Alina Durkitska afegeix que "El Vermusic em sembla una proposta perfecta, està molt ben feta i està molt bé per gaudir i escoltar música".

El proper concert dins d'aquesta segona edició del Vermusic estarà protagonitzat per la Violoncel·lista Amparo Lacruz, que interpretarà diverses versions de Bach el pròxim 28 de setembre a l'Institut Pere Mata.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades