Back to top

Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils, nou president de Comaigua

Clúa ha estat l’únic candidat a optar a la presidència i ha assolit el consens de tots els membres del Consell d’Administració

El Consell d’Administració de Comaigua, companyia referent en la gestió del cicle de l’aigua i de serveis mediambientals del Baix Camp, constituïda pel Consell Comarcal del Baix Camp i Sorea, ha nomenat Alfredo Clúa Baldellou, alcalde de Cambrils, nou president de la companyia.

A l’inici del Consell celebrat el passat 27 de setembre, s’han realitzat les votacions a la presidència de la companyia. Alfredo Clúa, ha estat l’únic candidat a optar a la presidència i ha assolit el consens de tots els membres del Consell d’Administració. Clúa substitueix Ernest Roigé, en la presidència.

El nou president accepta el càrrec amb la voluntat de liderar un projecte públic-privat que ha tingut sempre com objectius la millora del servei a les persones i la gestió eficient del cicle integral de l’aigua.

Els objectius que ha manifestat el nou president són treballar amb l’esperit de ser un referent en mancomunació de serveis públics en col·laboració público-privada en la prestació de serveis públics vinculats al cicle integral de l’aigua. Així mateix, esdevenir un operador potent amb l’objectiu de fer-se un lloc en aquest sector empresarial.

Paraules clau:

Notícies relacionades