Back to top

"Amb aquestes restriccions a la restauració, la facturació se'n ressent moltíssim"

La flexibilització de les restriccions donen un respir al sector de la restauració, però asseguren que són insuficients per recuperar les pèrdues ocasionades per les anteriors restriccions.

Les noves mesures restrictives donen un raig d'esperança al sector de la restaruació. Ara podran obrir de dos quarts de 8 a dos quarts d'onze pels esmorzars i d'una a dos quarts de cinc de la tarda pels dinars. Aquesta flexibilització de les mesures es veu amb bons ulls, tot i que encara les consideren insuficients perquè la facturació continua sent molt baixa. Sònia Salas, propietària del restaurant Pilpil, assegura que "obrir una hora més només ajuda al fet que els dinars siguin més relaxats, però no dóna temps a fer dos torns i per tant no acollim a més clients".

Gairebé un any ple de restriccions

Tot això es suma a quasi un any de restriccions que han afectat de ple el sector. De fet molts restaurants ja han hagut d'abaixar la persiana, tot i que encara queden forces per continuar lluitant, de fet, Salas, es mostra optimista perquè les dades econòmiques d'enguany siguin millors que les de l'any anterior.

El sector de la restauració continua sent un dels més afectats per aquesta pandèmia i per això segueixen reclamant millors condicions per poder sobreviure.

Paraules clau:

Notícies relacionades