Back to top

Aposta ferma pels artistes locals a les Nits Daurades de Salou

La Festa Major d'Estiu de Salou d'enguany compta amb un programa on destaquen els espectacles i artistes locals. En total, una trentena d'actes gratuïts que començaran el 5 d'agost i finalitzaran el 16 d'agost

Tornen les Nits Daurades amb un programa amb accent local i múltiples actes per a totes les edats. Des del 5 i fins al 16 d'agost, la plaça de les Comunitats Autònomes serà l'escenari principal de la Festa Major d'Estiu de Salou. 

En aquesta edició hi haurà un canvi de dinàmica, ja que els habituals concerts que ocupaven la majoria de nits seran substituïts per espectacles, entre els quals destaquen el Gran Circ Acrobàtic de la Xina, 'Hola Raffaella, tribut a Raffaella Carrà i '¡Ochentazo! Festa dels 80'

També s'ha volgut prioritzar i donar espai a múltiples artistes del municipi, com Agustín Aspa i Marcos San José, Saik Promice, Aiem i el mag Harry Merlin i Piper, entre d'altres. 

Consulta la programació

Les festes començaran el dissabte 5 d'agost amb la 5a Batrobada, tot i que l'acte inaugural serà el dilluns 7, amb el pregó a càrrec Santiago Castellà, del subdelegat del Govern a Tarragona.

El diumenge 6 tindrà lloc a la plaça de les Comunitats Autònomes 'Un estiu de pel·lícula' - 'Una nit lluminosa'. Es tracta d'un recull de les millors bandes sonores i sintonies de tots els temps per celebrar els 50 anys de la Font Lluminosa i en honor al seu arquitecte Carles Buigas. La cultura popular també tindrà el seu espai, amb la trobada d'havaneres, la ballada de sardanes, el correfoc i el seguici festiu. 

La Festa Major d'Estiu de Salou posarà el punt final el dimecres 16 d'agost amb un concert a càrrec de LOS40 amb els cantants Álvaro de Luna, Álvaro Soler, Zzoilo, Marlos, Mar Lucas i altres artistes del panorama musical.

Paraules clau:

Notícies relacionades