Back to top

Aquest cap de setmana, torna el Reus Ocult

Reus celebra, un any més, aquestes visites guiades que volen posar a l'abast de la ciutadania espais d'alt valor patrimonial i arquitectònic, que normalment no són visitables.

El Reus Ocult arriba aquest cap de setmana a la seva 9a edició. Nou anys en els quals l'entitat Espais Ocults ha aconseguit posar a l'abast de la ciutadania la visita de molts edificis de la ciutat que normalment estan tancats al públic.

Espais coneguts com, per exemple, l'antic Palau Boule, el Mas Totosaus o la Casa Rull. Però també aquells no tan coneguts que amaguen històries boniques i un alt valor patrimonial i arquitectònic com són el Centre Social El Roser o, en el cas de l'edició d'enguany, els Magatzems Llopis, obra de l'arquitecte Lluís Doménech i Montaner, o alguns carrers del centre de Reus.

Vuit visites en un cap de setmana

En aquesta edició s'ofereixen visites en 8 espais, que es repetiran al llarg d'aquest cap de setmana, gràcies a la important tasca que fan els gairebé 80 voluntaris del projecte. Des de l'organització, esperen assolir o, fins i tot, superar les xifres de l'any passat, amb més de 6.000 visitants en un sol cap de setmana. 

Paraules clau:

Notícies relacionades