Back to top

ARA Reus es postul·la com l'alternativa municipalista

Canal Reus ha arrencat aquest dilluns un cicle d'entrevistes amb els candidats a les eleccions del 26 de maig d'aquelles formacions amb representació al consistori. Dani Rubio, alcaldable d'ARA Reus, ha estat el primer. Assegura que la seva formació és l'alternativa als grans partits.
Dani Rubio a Canal Reus

Dani Rubio ha estat el protagonista aquest dilluns de la primera entrevista d'un cicle organitzat per Canal Reus. El candidat de la formació municipalista assegura que és l'alternativa als grans partits "que es deuen a Barcelona, Madrid i Brussel·les". Per Rubio, "la ciutat ha de ser el més important". 

De fet, el candidat d'ARA Reus reconeix que el seu partit fuig de polaritats i no es possiciona en els eixos polítics tradicionals. Assegura, a més, que no és necessària una connexió amb els grans partits per reivindicar-se: "he aconseguit per la ciutat inversions de l'Agència Catalana de l'Aigua per valor de prop de 2 milions d'euros. Feia anys que l'ACA no invertia a la ciutat". 

Rubio també ha desgranat alguns aspectes que recull el seu programa electoral, amb més de 400 propostes. En destaca la passarel·la per unir el passeig Mata i el barri Gaudí i també la connexió entre l'Hospital Sant Joan i els barris. Més enllà de qüestions formatives, socials i culturals.