Back to top

ARA Reus es presenta com l'única opció municipalista

Daniel Rubio ha protagonitzat la tercera de les entrevistes als candidats de Reus amb vista aquestes eleccions del 28 de maig. Assegura que vol garantir un govern estable a la ciutat.

ARA Reus aspira a millorar resultats aquest 2023. Des del 2011 que tenen representació a l'Ajuntament i sempre han incrementat el nombre de vots però mai el de regidors. Enguany esperen poder trencar aquesta barrera. 

Daniel Rubio, el seu candidat, repeteix respecte al 2019 i de fet incorpora algunes de les idees que ja va plantejar en aquella campanya electoral, com el centre logístic a l'aparcament de la plaça del Prim o un gran eix verd als terrenys que ADIF té al costat de l'estació de trens. Després d'estar al govern durant tot el mandat, assegura que hi ha qüestions que s'han escapat a les seves competències com a regidor que no ha pogut tirar endavant, i per això demana la confiança per liderar el plenari i poder-les executar.

Rubio exhibeix discurs i arguments al voltant de diversos temes. I també propostes. Malgrat formar part del govern que ha impulsat la reforma del Mercat del Carrilet, assegura no estar-hi del tot d'acord i mostra preocupació sobre com i de quina manera s'ha de traslladar un equipament que requereix logística i trànsit al centre de la ciutat al bell mig d'un canvi de mentalitat amb les Zones de Baixes Emissions. 

Preguntat sobre el seu soci preferent l'endemà de les eleccions considera que "cal teixir ponts i no trencar-los" i no tanca cap porta que permeti un govern estable per als propers quatre anys. De fet, assegura que ha estat còmode amb el govern actual que compartia amb Junts i Esquerra. 

Paraules clau:

Notícies relacionades