Back to top

ARA Reus vol adquirir 80 pisos per a lloguer social

Rubio també ha anunciat que es bonificarà el 25% de l'IBI a tots aquells habitatges de propietaris particulars que s'incorporin a la Borsa de lloguer Social i Assequible.

"Facilitar l'accés a un habitatge digne i assequible a famílies en risc d'exclusió, gent jove que es vol emancipar i gent gran que tingui pocs recursos". Aquest és l'objectiu de la nova proposta d'ARA Reus, que vol destinar 4 milions d'euros, un milió per mandat, per comprar i rehabilitar habitatges ja construïts.

L'aproximació és de 80 pisos que es compraran de forma immediata, per incloure'ls al Parc de Lloguer Assequible i Social. La idea es planteja com una solució ràpida, a l'espera que el projecte de la Hispània es faci realitat.

Rubio també ha anunciat que es bonificarà el 25% de l'IBI a tots aquells habitatges de propietaris particulars que s'incorporin a la Borsa de lloguer Social i Assequible. També, ha insistit en la necessitat de fer créixer el Parc d’Habitatge a Reus, davant del risc que "la gent marxi de la ciutat perquè no trobi un lloc assequible on viure".

Paraules clau:

Notícies relacionades