Back to top

Ari Sánchez i Paula Josemaría s'emporten el Màster de Marbella

El binomi català-extremeny ha superat Virginia Riera i Tamara Icardo (6-1, 6-4), i es mantindran una setmana més en la primera posició de la Race 2023 i del rànquing del World Padel Tour.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

La derrota fa dues setmanes en les semifinals de l'Open de Dinamarca va ser una simple ensopegada. Així ho van fer veure la reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría imposant-se a l'Open d'Àustria, i ho han confirmat guanyant el Màster de Marbella. En cent minuts el tàndem català-extremeny n'ha tingut prou per superar Virginia Riera i Tamara Icardo en dos sets (6-1, 6-4). 

D'aquesta manera, la ganxeta i la de Moraleja sumen el setè títol de l'any, i continuen liderant amb mà de ferro la primera plaça de la Race 2023 i del rànquing. Després de quatre torneigs consecutius, aquesta setmana el World Padel Tour descansa.

Líders durant les pròximes setmanes

A més a més, Sánchez i Josemaría saben que continuaran encapçalant ambdues classificacions perquè la parella número dos, formada per Alejandra Salazar i Gemma Triay, estarà unes setmanes sense competir per una lesió de Salazar
 

Paraules clau:

Notícies relacionades