Back to top

Arrenca la Nit d'Artistes a Cambrils

La nit d'artistes arriba a Cambrils un any més per donar veu a tots aquells músics, actors i cantants de la població. Del 16 al 18 d'agost, prop d'una vintena de participants oferiran al públic cambrilenc un espectacle de les seves dots més artístiques.
Nit d'Artistes de Cambrils

Cantants, músics, comediants i, fins i tot, mags. Qualsevol disciplina escènica hi té cabuda a la Nit d'Artistes de Cambrils. Aquest espectacle que ha arribat a la seva 17 edició, oferirà un any més al públic cambrilenc un tastet d'actuacions d'artistes locals amb la finalitat de donar-los a conèixer.

El regidor de Juventut de l'Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer, ha dit que "aquí hi guanyem tots ja que està obert a tot tipus de gent que hi vulgui participar i vulgui mostrar les seves arts".

S'aposta pels més joves i per intentar fer-los arribar el món del les arts escèniques i els jocs tradicionals. Així mateix, el 16 d'agost se celebrarà festa de l'escuma i s'organitzaran jocs de fusta familiars, un dels plats forts de cada any. El dissabte 18, al Parc del Pinaret, fins a 19 artistes oferiran el seu show en actuacions d'entre 5 i 10 minuts. Aquest any, com a novetat, hi haurà un espectacle d'hipnosi i un de mentalisme.

El representant del NAC Cambrils, Pere Martí ha insistit amb què "seguim mantenint l'esperit de no contractar cap artista. Els que venen ho fan perquè volen mostrar què fan. La idea també és que la gent de cambrils, joves i no joves, puguin gaudir d'una nit d'espectacles".

La 16a edició no es va poder celebrar a causa dels atemptats de Cambrils, el dia 17 d'agost, i d'un segon intent esguerrat per la pluja. És per això que, tant participants com espectadors ja esperen impacients a veure les performances dels artistes a sobre l'escenari.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades