Back to top

Arrenquen les xerrades sobre els patinets elèctrics

El cicle ha començat al Col·legi La Presentació. La campanya vol fomentar la convivència entre els vianants i els usuaris d'aquest tipus de vehicle molt present als carrers de la ciutat.
Patinet elèctric

Una cinquantena d'alumnes de 4t de l'ESO del Col·legi La Presentació han estat els primers a rebre una conferència a càrrec de la Guàrdia Urbana sobre l'ús del patinet elèctric.

El cicle de xerrades, a banda d'informar els joves sobre les diferents normes de seguretat viària, també vol fixar un seguit de criteris per establir una bona convivència entre vianants i patinadors.

Xerrada sobre l'ús del patinet elèctric

Poden circular per la vorera?

Tal com explica la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament reusenc, Dolors Vázquez, els patinets elèctrics no poden circular per les voreres sinó que han d'anar pels carrils bici, carrils autoritzats i per les vies 30. Aquells vehicles sense motor sí que poden circular per les voreres però amb precaució i amb una velocitat similar a la dels vianants.

Set centres confirmats

La campanya té una finalitat pedagògica i de moment aquest és el primer de set centres educatius confirmats. Si el projecte acaba encaixant amb èxit, no només s'incrementarien les escoles receptores sinó que també s'està plantejant la idea de traslladar aquestes xerrades als centres cívics amb l'objectiu d'informar els adults.

Guàrdia Urbana impartint la xerrada

Tres actes aixecades

L'increment de l'ús d'aquest vehicle pels carrers de la ciutat i la desconeixença de l'ordenança de Civisme per part dels seus propietaris ja ha propiciat que aquest 2019 la Guàrdia Urbana hagi aixecat tres actes.

Paraules clau:

Notícies relacionades