Back to top

Arriba la Casa de la Música a Reus, però encara sense espai

Reus s'incorpora a la Xarxa de Cases de la Música, un projecte d'impuls publicoprivat per al foment d'iniciatives musicals

Reus s'ha incorporat, després d'anys de treball, a la Xarxa de Cases de la Música. Es tracta d'un projecte que té com a objectiu dinamitzar la formació musical no reglada i proporcionar als creadors i grups emergents les eines necessàries per ajudar-los a fer el pas cap a la seva professionalització. Una iniciativa publicoprivada que aterra al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre per primera vegada gràcies a l'aliança de les administracions públiques amb Lo Submarino, una empresa de casa nostra amb recorregut en l'àmbit musical.

Aquesta nova Casa de la Música reusenca es dedicarà a la programació, formació i creació cultural que comptarà amb dues sales, una d'elles amb capacitat d'unes 500 persones, i l'altra de 100 persones. Tot i que s'espera que la Casa pugui obrir portes la tardor d'aquest 2023, encara no disposen d'un espai on es pugui construir tot plegat.

Encara que el projecte no sigui palpable, la feina ja ha començat. La Casa de la Música de Reus ja ha iniciat les Beques de Creació per a impulsar noves formacions i projectes musicals, com és el cas del grup 'La Cosina', que ha interpretat els seus primers temes durant la presentació del projecte.

Paraules clau:

Notícies relacionades