Back to top

Arriba la segona bicicletada popular solidària

La segona edició de la bicicletada popular en benefici de la Fundació Noelia ultima els darrers preparatius. Els participants, després de pedalar 5,5 km pels carrers del centre de Reus, podran gaudir de diverses activitats esportives i d'animació. Una festa per grans i petits que pretén incrementar el número d'inscrits respecte l'any anterior. Tot plegat, tindrà lloc el 14 d'octubre.
Segona biccicletada popular solidària

Pedalar per una bona causa. El diumenge 14 d'octubre arriba la segona edició de la bicicletada popular. Un esdeveniment que combina l'exercici físic amb la solidaritat. Els fons recaptats es destinaran, igual que l'any anterior, a la recerca i el coneixement de la distròfia muscular congènita. Una malaltia minoritària que afecta a infants i que els produeix una pèrdua progressiva de la força, dificultant-los així l'acció de caminar.

"Aquí a Catalunya hi ha 10 famílies amb aquesta malaltia i a Espanya, només una cinquantena", explica el representant de la Fundació Noelia, Oriol Mas.

La Fira Centre Comercial serà el punt de sortida i arribada de la bicicletada que consta d'un recorregut urbà de 5,5 quilòmetres. Els participants, a banda de pedalar, també gaudiran de diverses activitats lúdico-esportives que s'allargaran tot el matí per recolzar la causa. Enguany, com a novetat, els inscrits a la bicicletada tindran un 20% de descompte per la participació a la prova Ciclista Gran Fondo Polar La Mussara - Reus. Des de la regidoria d'Esports es preveu que el nombre de participants superi el de l'any anterior.

"Esperem que aquesta bicicletada torni a ser un èxit. L'any passat van participar-hi unes 800 bicicletes i enguany volem passar del miler", comenta el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera.

L'any passat es van recaptar més de 3.000 euros. Des del consistori, animen a la participació i donen tot el suport a aquesta causa solidària.

Les inscripcions s'iniciaran el 9 d'octubre amb un cost de 5 euros que es destinarà íntegrament a la Fundació Noelia.

Paraules clau: