Back to top

Arriba el TDS2+, la plataforma d'indicadors de turisme familiar del territori

La Diputació de Tarragona ha presentat aquest matí la nova plataforma d'indicadors de turisme familiar del territori TDS2+, que permetrà transformar el turisme en destinacions sostenibles i intel·ligents.

Tenir més informació i dades continuades en el temps, i fins i tot en temps real, per gestionar l'activitat turística de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, aquest és l'objectiu de la nova plataforma Tourism Data System 2+, impulsada per la Diputació de Tarragona conjuntament amb el seu patronat de turisme i el centre tecnològic Eurecat.

Aquesta plataforma és un sistema avançat per obtenir informació de com es troba en cert moment l'activitat turística i els seus impactes gràcies a més de 270 indicadors, a través de diferents sensors instal·lats en diversos espais del territori.

D'aquesta manera ha de contribuir a reforçar la competitivitat i el turisme del territori i transformar-lo en destinacions sostenibles i intel·ligents. El coneixement generat pel Tourisme Data System 2+ permetrà fer un pas endavant en la gestió sostenible de les destinacions turístiques de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades