Back to top

El Baix Camp recupera la normalitat després dels aiguats

Les muntanyes de Prades i la Mussara són els punts on es va registrar una major precipitació durant l'episodi de fortes tempestes de dimarts a la nit. Aquest dijous les carreteres estaven ja totes operatives en aquesta zona, tot i que es poden veure els estralls de la força de l'aigua.
Prades

Les muntanyes de Prades i la zona de la Mussara van tornant mica en mica a la normalitat. Aquest dijous, les rieres encara mantenien un cabal notable però tot plegat va tornant a blloc. Són ben visibles els estralls al barrancs de la força de l'aigua.

Un dels municipis més afectats pels aiguats va ser Prades. Allà es van registrar les xifres més espectaculars de precipitació de tot Catalunya, i a La Mussara també hi van caure més de 240 litres per metre quadrat. La zona del càmping i el camp de futbol annex són les més afectades, però alguns punts de la riera també van quedar desbordats.

Les carreteres de la zona també recuperen, mica en mica, la normaliat. Des de dimecres que s'està treballant per restablir el trànsit a les carreteres afectades tot i que encara queden pedres, rocs i branques als vorals de la calçada i sobre l'asfalt hi ha zones amb grava i molt de fang. Els tolls a tocar de les carreteres són nombrosos, però en general la circulació és fluida i no hi ha cap punt crític.

Notícies relacionades