Back to top

El barri del Carme vol menys enderrocs

Aquest setembre, si tot va bé, el barri del Carme quedarà lliure d'expropiacions i enderrocaments sense resolució

La Comissió de Coordinació de l'Associació de veïns del barri del Carme demana a l'Ajuntament una resolució definitiva sobre el pla d'obres presentat davant de la proposta de modificació urbanística del consistori que ha comportat enderrocaments d'habitatges i expropiacions sense resolució durant 18 anys.

Actualment l'Associació de veïns demana a l'Ajuntament que accepti la petició urbanística viable i econòmica que va presentar la comunitat i que resoldria les afectacions del vapor vell i el pas del carrer sant Jaume amb el carrer del vent, entre altres.

Es coneixerà la decisió final aquest setembre

Segons Josep Machado, president de la Comissió de coordinació del barri del Carme, al setembre es podria presentar aquesta decisió final als veïns i que tots ells disposin del dret a l'habitatge i si volen, puguin fer reformes.

Al setembre, una vegada coneguda la resolució, es definirà la partida pressupostària i es demanaran subvencions per a aquest barri que durant anys ha demanat millorar la seva imatge. D'aquesta manera, s'espera pal·liar els problemes actuals de convivència i de marginació social que hi ha al barri del Carme.

Paraules clau:

Notícies relacionades