Back to top

Bona arrencada de rebaixes, però un diumenge molt fluix

Grans superfícies, franquícies i diversos petits comerços han decidit obrir aquest primer diumenge de l'any, en l'inici d'unes rebaixes en què s'esperen bones vendes.

Els primers dies de rebaixes és quan es concentra el principal gruix de vendes de la campanya comercial. Tot i així, les ofertes i promocions que es fan durant l’any, o campanyes com el Black Friday o el Cyber Monday, han desvirtuat les rebaixes. Però encara són molts els que esperen aquests dies de descomptes i liquidació d’estocs per fer algunes compres que els han quedat pendents i poder gaudir de bons preus, i així s’ha notat als comerços del centre de Reus, que han vist com l’arrencada de les rebaixes ha estat majoritàriament positiva. Tot i la incertesa, molts botiguers encaren la campanya amb optimisme. De moment els descomptes són d’entre un 20% i un 50 o 60%. I tot i que els estocs són una mica inferiors als de l’any passat, ja que els botiguers han pogut comprar amb més previsió, a les rebaixes s’hi poden trobar bones oportunitats. 

Diumenge marcat pels canvis i devolucions

El primer diumenge de l’any d’obertura de comerços ha tancat amb poca afluència de públic, i bona part del petit comerç de Reus ha optat per no obrir o obrir en horaris reduïts. Un cop fet el balanç, reconeixen que hi ha hagut poc moviment comercial, i que moltes transaccions han estat canvis o devolucions de productes que s'han regalat durant les festes de Nadal o Reis.

Paraules clau:

Notícies relacionades