Back to top

Borges recull 26 litres de sang durant el Dia Vermell a Reus i Tàrrega

El “Dia Vermell de Borges” va ser una proposta dels mateixos empleats de Borges que ja compta amb més de 11 edicions

Borges International Group va celebrar ahir 8 d'abril el Dia Vermell amb un total de 26 litres de sang recollits per la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Un total de 59 empleats/des dels centres de Reus i Tàrrega hi van participar.

borges donacio sang

La jornada solidària, que aquest any s’ha adaptat per complir amb les mesures anti-Covid, ha estat un èxit de participació des dels seus inicis: des de l'any 2009 a la seu de Borges International Group a Reus  i des de fa dotze anys a Tàrrega . Gràcies al compromís demostrat pels treballadors i treballadores de Borges International Group s’ha consolidat com una cita característica i ineludible.

La campanya és una acció de responsabilitat social que van proposar els mateixos empleats a la bústia de suggeriments i que demostra la solidaritat i el compromís amb la societat de la plantilla de Borges juntament amb altres actes durant l'any, com la col·laboració amb la Marató de TV3 o amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Per part de l'empresa també s'impulsen iniciatives per fomentar i promocionar la salut, el benestar i els hàbits saludables dels treballadors des del programa Borges Te Cuida a través d'accions i activitats centrades en la nutrició, l'activitat física i l'esport.

A Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya necessita 1.000 donacions diàries,fins al punt que cada 3 segons algú en necessita. Per això, els treballadors i les treballadores de Borges han volgut contribuir-hi amb la finalitat de garantir el subministrament als hospitals i clíniques de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades