Back to top

Borges signa un préstec sostenible de 15,7 milions d'euros

Les millores acordades per al finançament contemplen la reducció del consum d'hidrocarbur hexà per a l'extracció de l'oli de llavors, i la reducció del consum de gasoil per a calefacció
borges

L'empresa d'alimentació Borges ha formalitzat amb BBVA un préstec sostenible per import de 15,7 milions d'euros, les condicions del qual estan vinculades a l'evolució de l'impacte mediambiental de la seva producció industrial.

Les millores orientades a la producció sostenible a dur a terme per Borges, acordades per al finançament, contemplen la reducció del consum d'hidrocarbur hexà per a l'extracció de l'oli de llavors, i la reducció del consum de gasoil per a calefacció.

Millors condicions de finançament

Per fer avaluació d'aquest compromís de sostenibilitat, BBVA ha confiat en la consultora mediambiental Anthesis Lavola. Aquesta consultora independent emetrà informes sobre el seguiment d'aquests paràmetres. D'aquesta manera, la garantia del seu compliment permetrà a Borges mantenir les millors condicions de finançament.

Per tant, aquest préstec afavorirà Borges en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU, alhora que cobrirà les necessitats de creixement de l'empresa.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades