Back to top

Cambrils neteja la platja de la Llosa passat el Glòria

Una cinquantena de voluntaris han netejat aquest dissabte la platja de la Llosa després del Glòria, en una iniciativa del Servei d'Atenció Diürna de Cambrils
Molts infants s'han involucrat en la neteja de la platja

Més d'una cinquantena de voluntaris s'han aplegat aquest matí de dissabte per netejar una part de la Platja de la Llosa de Cambrils.

Aquesta ha coincidit amb la desembocadura del barranc Verge del Camí, que durant el temporal de fa dues setmanes va patir notables danys. Tot això amb l'objectiu de retornar la normalitat i rehabilitar la naturalesa de les platges, després de les afectacions del Glòria.

Ha estat una iniciativa del Servei d'Atenció Diürna del municipi (SADI) i ha comptat també amb l'àrea de Mediambient del consistori i l'empresa IGESOL, encarregada de la neteja de les platges i que en aquesta iniciativa s'ha fet càrrec de l'organització logística.

Afectacions al barranc Verge del Camí de Cambrils.

Molts infants s'han involucrat en aquesta cita, cosa que des del SADI valoren molt positiva. Els voluntaris han fet ús de guants de protecció per omplir les bosses de residus: plàstic i rebuig. 

A més de la recollida de residus, aquestes accions també pretenen aixecar consciència per no embrutar les platges durant la temporada d'estiu. 

Paraules clau:

Notícies relacionades