Back to top

Cambrils recupera la jornada Culturalfest i la revista cultural Le Nouveau Fanzine

Una de les grans novetats de la programació és la primera Fira del Llibre de Cambrils, que comptarà amb la participació d’autors locals i convidats

Cambrils recuperarà la jornada cultural Culturalfest, amb novetats importants com la Fira del Llibre, coincidint amb la publicació del primer número de la nova etapa de la revista Le Nouveau Fanzine. El programa d'activitats es portarà a terme el dissabte 18 de novembre a la Torre del Llimó i al Bar La Boheme.  

La tercera edició del Culturalfest començarà a les 10 del matí amb una classe de ioga i seguidament amb tallers manuals. L’artista Nuri Mariné farà una exposició de La Cambrilenca, que va ser portada de molts números de l’anterior etapa de Le Nouveau Fanzine, i ho tornarà a ser el número de rellançament, amb la novetat que es publicarà a tot color.  

culturalfest

La primera Fira del Llibre

Una gran novetat de la programació d’enguany serà la primera Fira del Llibre, que comptarà amb la signatura dels autors locals i convidats.

La Fira del Llibre també inclourà dues propostes infantils: el teatre de taula El Pere ha perdut la clau, que serà interpretat per les seves autores Marta Monserrat i Maria Garriga, i la lectura en veu alta del conte Anem de Festa Major de l’autora Vanessa Albiol.

Totes les obres es podran trobar a la parada de la llibreria Torrevisca, que durant tot el matí vendrà aquests i altres llibres. 

fira del llibre de cambrils

En el marc del Culturalfest, a les 13 hores es presentarà oficialment el nou número de Le Nouveau Fanzine, amb rècord de col·laboracions i ampliació de pàgines fins a 24 a tot color. Per aquesta edició s’imprimiran 500 exemplars, gratuïts i distribuïts per Cambrils. La revista serà trimestral i també tindrà l’edició digital amb el reforç de la xarxa social Instagram @lenouveaufanzine.  

A la nit, el festival es traslladarà al pub musical La Bohem, on es tancarà la jornada amb l’actuació de la banda de pop-rock Family X. El preu de l’entrada serà de 5 euros. En finalitzar, es tornaran a repartir exemplars del darrer Le Nouveau Fanzine i la festa continuarà amb entrada gratuïta amb el DJ Spot i el millor tecno dels 80.  

Tant el tiquet dels fideus rossos, a 6 euros, com l’entrada del concert, es podran adquirir durant tot el matí al bar del Culturalfest’23 o per Bizum al 665035808, indicant nom i cognom i Fideus i/o Concert. 

Paraules clau:

Notícies relacionades