Back to top

Camerata XXI impulsa el projecte 'Cantem!' amb més de 150 cantaires del territori

La iniciativa vol unir forces entre una orquestra professional i artistes locals per dinamitzar el teixit cultural del Camp de Tarragona, on oferiran tres concerts. El primer tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Bartrina

Cantem! és un projecte impulsat per l'orquestra Camerata XXI amb l'objectiu de dinamitzar el moviment coral del Camp de Tarragona a través d'un projecte participatiu. Músics d'orquestra professional s'uneixen amb un conjunt coral format per altres formacions més petites del territori, com el cor Mestral de Tarragona, que fa de formació pilot, o El Cor de l'Orfeó de la URV i també cantaires que s'han sumat al projecte de manera individual. En total, més de 150 cantaires que oferiran, juntament amb Camerata XXI, tres concerts amb un repertori de luxe, representant 'Glòria' d'Antonio Vivaldi, un tema tradicional per aquestes dates.

El projecte està en marxa amb assajos per separat i també conjunts. De fet, aquest tipus de col·laboracions ja fa un temps que estan proliferant al món i també a Catalunya. Al Camp de Tarragona, però és de les primeres vegades que es porta a terme.

El projecte Cantem! oferirà el primer concert aquest dissabte 23 de desembre a les 20 h al Teatre Bartrina de Reus, i seguirà el 29 de desembre a Tarragona i el 30 a Valls.

Paraules clau:

Notícies relacionades