Back to top

Campanya de xoc contra l'incivisme a Reus

L'Ajuntament de Reus ha iniciat una nova campanya contra l'incivisme que pateix la ciutat, no només durant les nits, sinó les 24 hores del dia.

L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta mateixa setmana una campanya contra l'incivisme que s'allargarà fins al mes de març per intentar disminuir aquestes accions que fa una part de la ciutadania. Actes incívics com poden ser pixar al carrer, llençar la brossa on no toca, no recollir els excrements dels gossos o fer malbé elements de la jardineria, entre d'altres.

De fet, la mateixa campanya és de 'xoc'. Cartells on s'amenaça amb una multa econòmica per pixar al carrer de 500 euros ja es poden veure pels carrers de la ciutat. Uns altres que es col·locaran en les pròximes setmanes que fan referència directa a casa nostra: "A casa no ho faries. Al carrer, tampoc" és el lema que els regeix. Cartells per a demanar silenci en espais pròxims a l'oci nocturn amb el títol "Tinguem la festa en pau". I altres actuacions que arribaran, segons el consistori, després de Nadal. 

370.000 euros l'any pels actes incívics

A casa no ho faries. al carrer tampoc

Des de l'Ajuntament remarquen que l'incivisme que Reus pateix costa 370.000 euros cada any, un gran cost per a la ciutat. És per això que demanen també col·laboració ciutadana per assenyalar a aquells qui són incívics.

L'Ajuntament ha buscat suport en negocis de les zones més afectades, com pot ser l'oci nocturn. També estarà en col·laboració constant amb les associacions de veïns d'arreu de la ciutat per combatre l'incivisme, no només al centre, sinó en tots els barris de Reus.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades