Back to top

Càmpings Tarragona recapta 4.350 € per als nens amb càncer

Els dies 4 i 5 de juliol, Càmpings Tarragona va col·laborar amb l'Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) amb l'acció 'Els Càmpings es posen la gorra'

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre va posar en marxa el passat 4 i 5 de juliol la iniciativa solidaria 'Els càmpings es posen la gorra' on tots els diners recaptats s'han destinat a l'Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Aquesta col·laboració va néixer fruit de la necessitat de l'AFANOC de buscar noves alternatives a l'acció 'Posa’t la Gorra!' que, enguany, a causa de la Covid-19 no s'ha pogut realitzar amb normalitat.

15 càmpings participants

Així, una quinzena de càmpings que formen part l'Associació de Càmpings Tarragona va decidir vendre o regalar entre els seus visitants una gorra de les edicions anteriors del programa.

En total, durant els dos dies, es van vendre 2.175 gorres per un import total de 4.300 euros.

Aquest matí, Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i en representació de tots els establiments participants, ha fet entrega de la donació a l'AFANOC.

Durant l'acte simbòlic de donació del xec al La Siesta Salou Resort & Camping, Antón ha assegurat que "estem molt emocionats amb el resultat d'aquesta acció. És un any profundament complicat per al sector turístic. Tot i això, la voluntat de col·laborar amb els infants i adolescents amb càncer ha fet que puguem fer aquesta donació".

A més, ha afegit que "desitgem que la normalitat pugui tornar ben aviat i des de l'Associació de Càmpings intentarem seguir col·laborant els propers anys amb l'AFANOC".

Sobre l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona, forma part de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i representa 57 càmpings presents a tot el territori de la província.

Tarragona té una llarga i diversificada tradició campista a tota la zona; des dels càmpings de costa que s'estenen per tot el litoral tarragoní -Creixell, Torredembarra, Salou, Cambrils, Mont-roig, Terres de l'Ebre, etc.- fins als càmpings ubicats en entorns naturals de l'interior. http://www.campingstarragona.com

Paraules clau:

Notícies relacionades