Back to top

El campus d'entrenadors arriba a Vila-seca

L'activitat s'emmarca dins el 40è aniversari del Club Bàsquet Vila-seca.

El Club de Bàsquet Vila-seca engega per a les properes setmanes una sèrie d’activitats que s’emmarquen dins el seu 40è aniversari, l’objectiu de les quals és créixer a nivell qualitatiu.

En primer lloc, durant els dies 17 i 19 de juny, 200 esportistes benjamins, alevins i infantils de la Comunitat Valenciana, juntament amb alguns clubs del territori, es concentraran a La Pineda per tancar la temporada i gaudir de l’esport.

Després d’haver passat per Màlaga, València i Toledo, la 4a edició del campus per entrenadors arriba a Vila-seca del 27 de juny a l’1 de juliol. L’entrenador professional de l’ACB i l’Euroleague, Joan Plaza, dirigirà el campus amb la idea d’explicar tot allò que envolta l’esport i "no s’ensenya a cap clínic", en paraules de Plaza. Hi ha confirmats ja ponents de diferents àmbits, des de la jugadora Laia Palau fins al periodista esportiu Quique Peinado, per tal d’atraure l’atenció d’entrenadors, directors tècnics o, fins i tot, empresaris.

Finalment, el 16 de juliol tindrà lloc la 3a edició del 3x3 de La Pineda, un esdeveniment familiar que omplirà el passeig marítim amb un total de 6 pistes de 3x3 i, enguany, s’espera batre rècord amb 250 jugadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades