Back to top

Canal Reus recupera 'El Mort', un altre espectacle del CAER

Després de l'èxit de la setmana passada, amb la reemissió de 'Casa i Jardí', la primera creació teatral del Centre d'Arts Escèniques de Reus, aquest dissabte Canal Reus emetrà 'El Mort', un altre dels espectacles amb més èxit del CAER.
El mort

En el marc de la programació especial de Canal Reus durant l'estat d'alarma, aquest cap de setmana (dissabte dia 30 de maig a partir de les 22.00 h.), es reemetrà una altra producció del Centre d'Arts Escèniques de Reus, el CAER. Concretament, i després de 'Casa i Jardí', aquest cap de setmana és el torn d' 'El Mort'. 

'El Mort' va ser un cop de puny sobre la taula de la capacitat creativa de Reus durant la primera dècada de segle. Ferran Madico creava el 2008 un espectacle sota la batuta de tres directors i amb un text escrit a trenta mans i interpretat per 15 actors i actrius. La gràcia era que els espectadors s'ubicaven a les llotges i que allí veien com se'ls explicava una història. Una història sobre el mort que hi ha a la platea i sobre el qual en parlen totes els monòlegs.

De fet, un dels trets diferencials del Mort és que només podien veure l'espectacle 150 persones a cada funció. 50 en cada un dels pisos del teatre... 5 en cada llotja. Un autèntica joia del teatre de proximitat.

Més de quaranta professionals

A més dels escriptors i els actors, l'espectacle també comptava amb una ballarina i la música de Camera Musicae. L'obra va ser dirigida per Oriol Grau, Jordi Vall i Miquel Àngel Fernández. Cada un dirigia cinc monòlegs i cinc intèrprets. Canal Reus els oferirà aquest dissabte la possibilitat de veure tots els monòlegs i veure la magnitud i la importància del Mort: Del personatge que jau a l'escenari del Fortuny; I també de la transcendent obra de teatre....

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades